Eerst een bouwtekening en daarna een aannemer

De voordelen van een goedgekeurde bouwtekening zijn dat u bij verschillende aannemers prijzen op kunt vragen en deze goed met elkaar kan vergelijken. Zo betaalt u nooit te veel.

Wanneer u denkt aan verbouwen of een aanbouw, denkt u al snel aan een aannemer. Dit is stap 2 in het proces. Een aannemer zal u vaak aanbieden het tekenwerk bij hem onder te brengen. In dat geval heeft u niet het voordeel van een concurrerende markt. Met goedgekeurde gedetailleerde bouwtekeningen en berekeningen kunt u bij verschillende aannemers prijzen opvragen. Zo kunt u de prijzen precies vergelijken. Hierdoor weet u niet alleen zeker dat het gene wat gebouwd wordt, ook voldoet aan het ontwerp, maar ook dat er gebouwd wordt voor een scherpe prijs.

TBNT loopt dit hele proces met u door, stap voor stap. Wij zullen samen met u, uw wensen omzetten naar een bouwkundig ontwerp. Nadat het ontwerp is goedgekeurd door de gemeente, kunt u met de goedgekeurde tekeningen en bijbehorende technische omschrijvingen bij verschillende aannemers offertes aanvragen.

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de tekeningen goedgekeurd worden bij de gemeente, maar ook dat de aanneemsom goed is. Wij zullen altijd vrijblijvend uw offerte controleren zodat u gericht vragen kunt stellen aan de aannemer.

  • Bouwadvies voor een maximaal rendement
  • Woningen splitsen
  • Woningen verhuren en omzetten naar kamerverhuur
  • Maximale huurpunten als een pand verbouwd wordt
  • Goede contacten met gemeenten
  • Bel 030 - 8777 321 of laat u bellen!